קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל רביולי עם כיריים איטיים (גודל הקהל)

תבשיל רביולי עם כיריים איטיים (גודל הקהל)
המתכון איטי בישול תבשיל רביולי גבינה (גודל הקהל) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות ו-15 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שום, ארבעה רוטב ספגטי בטעם גבינה, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו תבשיל רביולי עם כיריים איטיים (גודל הקהל), Slow-Cooker Sloppy Joes (גודל הקהל), ו עוטפת טורקיה Tex-Mex מבשלת לאט (גודל קהל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני. מבשלים בצל ושום בשמן על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים ברוטב ספגטי, רוטב עגבניות ותבלינים איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מניחים 1 כוס של תערובת הרוטב בתחתית של תנור איטי 5-6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
הוסף 1 חבילת רביולי קפוא; העליון עם 1 כוס הגבינה. למעלה עם שאר החבילה של רביולי; למעלה עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
יוצקים את תערובת הרוטב הנותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 7 שעות או עד רביולי במכרז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
6
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.