תבשיל רביולי עם כיריים איטיים (גודל הקהל)
המתכון איטי בישול תבשיל רביולי גבינה (גודל הקהל) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות ו-15 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שום, ארבעה רוטב ספגטי בטעם גבינה, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו תבשיל רביולי עם כיריים איטיים (גודל הקהל), Slow-Cooker Sloppy Joes (גודל הקהל), ו עוטפת טורקיה Tex-Mex מבשלת לאט (גודל קהל) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני. מבשלים בצל ושום בשמן על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים ברוטב ספגטי, רוטב עגבניות ותבלינים איטלקיים.
מניחים 1 כוס של תערובת הרוטב בתחתית של תנור איטי 5-6 ליטר.
הוסף 1 חבילת רביולי קפוא; העליון עם 1 כוס הגבינה. למעלה עם שאר החבילה של רביולי; למעלה עם הנותרים 1 כוס גבינה.
יוצקים את תערובת הרוטב הנותרת מעל.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 7 שעות או עד רביולי במכרז.