קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תוספת בצל מקורמלת

תוספת בצל מקורמלת
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם סוכר חום, שמן קנולן, חומץ תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מקורמל-תוספת בצל, רוזמרין וצנוברים, תוספת תפוחים מקורמלת, ו סלט הפירות של ליסה עם תוספת בייגלה מקורמלת.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ומפזרים מלח. מבשלים ומערבבים במשך 15 דקות או עד שהלחות מהבצל מתאדה והבצל נבול לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
4
מפזרים חומץ על בצל. מבשלים ומערבבים 20 דקות או עד להזהבה קלה. מערבבים פנימה סוכר חום; מבשלים ומערבבים עוד 15-20 דקות או עד שהבצל בצבע חום קרמל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
אם הבצל מתחיל להידבק למחבת, הוסיפו מים, 1 כף בכל פעם, עד שהבצל כבר לא נדבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי