קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות וקרמבל שקדים

תות וקרמבל שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תות וקרמבל שקדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חמאה, סוכר turbinado, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת שקדים תות שדה רזה, פריך תות עם קראמבל חמאת שקדים (Paleo + Vegan), ו עוגת דובדבנים קראמבל שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם הייתי צריך לבחור דבר אחד כי בישול לא יכול לעשות טוב יותר, הייתי שם כסף טוב כי זה היה רע (כמו ב ב בוסר וחסר טעם) תות. הייתי כמעט נבוך אפילו בעלות עד מנסה לשפר אותו, אלמלא העובדה שקראתי מאמר על ידי סיימון הופקינסון, שף בריטי נערץ, שבו הוא ייעץ באמצעות תותים אמרו בפאי. אז עשיתי. זה לא ממש נכון, אני עצלן יותר ממנו, אז הכנתי קרמבל. אני לא יודע מה, איך או למה זה קרה, אבל זה פירורים של חלומות. התנור לא, כמו שאתם חושבים, הופך את הגרגירים לעיסה אדומה וצבועה של רפש,אלא לפרצים עזים של עסיסיות עדינה. זה לא פחות מאלכימיה: אתה לוקח את התותים הכי מגעילים ופריכים בסופרמרקט, מעליהם אלמונדי, חצץ חמאתי, אופה והופך אותם לטעם של קיץ אנגלי ביום קר. באופן טבעי, לשרת עם lashings של שמנת: אני רואה את זה הוא חובה לא אופציונלי.;
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את התותים האלוקים לתוך צלחת העוגה שלך (אני משתמש אחד עגול) ומפזרים עליהם את הסוכר, ארוחת שקדים, ותמצית וניל. תן למנה שייק טוב או שניים כדי לערבב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
עכשיו לציפוי הקרמבל: לשים את הקמח ואבקת אפייה בקערת ערבוב ולשפשף את החמאה הקרה, חתוכה בין אגודל ואצבעות (או במערבל עומד חופשי).לאחר שתסיים עם זה, זה צריך להיות דומה גס, שיבולת שועל חיוורת. מערבבים את השקדים פרוסים וסוכר turbinado עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שיבולת שועלשיבולת שועל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הפוך את זה על תערובת תות, מכסה את התותים בשכבה זוגית ונותן קצת לחץ בקצוות של המנה. מניחים את המנה על גיליון עוגיות ואופים בתנור במשך 30 דקות, עד אז ציפוי הקרמבל יהיה כהה לזהב חיוור וכמה מיצים ורודים אדומים יהיה מחלחל מבעבע בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה, הקפד לשים קנקן של שמנת כבדה מקוררת על השולחן לצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
7
שימו לב: ניתן להרכיב את הקרמבל 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
אופים לפי ההוראות במתכון, אבל מאפשר זמן בישול נוסף 5 עד 10 דקות ולבדוק קרמבל הוא צנרת חם במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הערה להקפיא: ציפוי קרמבל יכול להתבצע קפוא שקיות פלסטיק resealable, עד 3 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
10
מפזרים ציפוי ישיר מן המקפיא על פירות, לשבור גושים גדולים עם הידיים. ניתן להקפיא את הקרמבל המורכב אך ללא כיסוי, עטוף בשכבה כפולה של ניילון נצמד ושכבת רדיד אלומיניום, לתקופה של עד 3 חודשים. להפשיר במשך 24 שעות במקרר ואופים כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®