תחושות חמניות
סנסציות החמניות עשויות להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 20 מנות עם 141 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, קמח, צבעי מאכל ג'ל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13% , אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תחושות עונתיות , תחושות בריקל שוקולד ותחושות בורגר טונה (Ww - 9 נקודות פלוס) .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את המרקם, חמאת הבוטנים והסוכר לקרם בהיר ותפוח. טורפים פנימה ביצים וצבעי מאכל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, קרם הטרטר, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת החלב, תוך כדי לטרוף לאחר כל הוספה. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
לבצק שוקולד, קיצור שמנת וסוכרים בקערה קטנה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. טורפים פנימה את החלמון, החלב והוניל.
מערבבים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה 1/4 כוס צ'יפס. מעצבים מבצק שוקולד 20 כדורים. מעצבים בצק צהוב ל-180 כדורים, כ-3/4 אינץ' כל אחד.
לכל עוגייה מניחים כדור שוקולד על תבנית משומן; לשטח לכ-1-1/2 אינץ'.
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס. יוצרים תשעה כדורים צהובים לצורות אליפסות מעוגלות; מניחים מסביב לבצק שוקולד כך שהקצוות של הסגלגלים פשוט נוגעים במרכז השוקולד. (
מניחים רק שניים או שלושה פרחים על כל נייר אפייה.) חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשתות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.