תמנון ברוטב עגבניות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי נענע, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט תמנון חרוך עם רוטב מנדרינה, צדפות בגריל ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini עם רוטב תמנון התינוק הפיקנטי של ריטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את התמנון לתוך סיר גדול וממלאים עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים מעל חום בינוני עד התמנון הוא אטום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ולאפשר להתקרר מעט; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, השום, עלי נענע, אבקת קארי ותבלינים מעורבים; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן, חתוך לקוביות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
תבלינים מעורבים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מערבבים את חתיכות התמנון, יין, גרידת לימון גרידת תפוזים. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות כדי למזג את הטעמים, ולאחר מכן מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, אפונה, תפוחי אדמה, זיתים ועלי דפנה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד תפוחי אדמה ותמנון הם מכרז, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
כסף ללא נעליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תמנון
בלילת לחם תירס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים