עוף צלוי כתום מייפל וירקות דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1304 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, מיץ תפוזים, רבעי רגל עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית מתכונים דומים: תפוז-מייפל צלי עוף וירקות, צלי מייפל - תפוז, ו צלי חזיר כתום-מייפל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
2
מפזרים עוף עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. במחבת 12 אינץ ' או תנור הולנדי, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מניחים כרוב ניצנים וגזר סביב עוף במחבת; נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(הוסר מהגבעול)
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
7
טפטוף ירקות עם 1/4 כוס של תערובת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
3 מקלות בייגלה
8
מברשת עוף עם תערובת 1/4 כוס כתום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 מקלות בייגלה
9
צלוי 1 שעה 15 דקות, צחצוח כל 20 דקות עם תערובת כתומה ערבוב ירקות פעם אחת, או עד מדחום בשר קורא לפחות 165 ° F. ב סיר 1 ליטר, חום שנותר תערובת כתומה לרתיחה. להרתיח 2 דקות.