תפוחי אדמה דלוחים עם פטה
תפוחי אדמה דלוחים עם פטה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 219 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שמיר, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . עם ציון של 51% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , ניוקי עם ירקות ופטה , וסלט ניקויז סלמון מעושן באלסקה עם פטה מפוררת באלואט .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך.
בקערת הגשה מערבבים את הגבינה, השמיר, השמן, מיץ הלימון, המלח והפלפל.
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות לציפוי.