תפוחי אדמה מתוקים Gingersnap
אם יש לך vanillan לחלץ, חצי וחצי, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטות עם ציפוי פקאן ו Gingersnap פרלין, עוגת בטטה עם קרום Gingersnap, ו עוגת תפוחי אדמה מתוקים מצופה בג'ינג'ר.
הוראות
מבשלים בטטות בתנור הולנדי במים רותחים כדי לכסות על חום בינוני 30 דקות או עד למכרז. מגניב; לקלף תפוחי אדמה מחית.
שלב פירה בטטה, 1/2 כוס סוכר חום, הבא 4 מרכיבים בקערת ערבוב; לנצח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. (או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.) כף לתוך מנה משומנת 2 1/2-ליטר או 13" x 9" אפייה.
שלב 1/2 כוס סוכר חום וקמח.
חותכים 1/4 כוס חמאה קרה עם בלנדר מאפה עד מתפורר. מערבבים בג ' ינג ' ים כתושים.
מפזרים streusel מעל בטטה.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 25 דקות או עד streusel הוא השחמה קלות.
הפוך קדימה: להכין מילוי בטטה, וכפית לתוך מנה משומנת 2 1/2 ליטר מיקרוגל בטוח. כיסוי וצינה לילה. מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד חם. הכן streusel, ומפזרים מעל מילוי.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד streusel הוא השחמה קלה.