קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה סלסה שמנת

תפוחי אדמה סלסה שמנת
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אל צ'ילי ישן, מים, אל-נ' סלסה עבה ישנה, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תפוחי אדמה סלסה שמנת, מטבל סלסה שמנת, ו מטבל סלסה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 204°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים 2 רוטב
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
מערבבים שקיות, מים רותחים, חלב ומרגרינה עם מקציף בתבנית אפייה. מערבבים ב 2 שקיות תפוחי אדמה. מערבבים סלסה, שמנת חמוצה, צ ' ילי וגבינה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
Dientes De AjoDientes De Ajo
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים 35 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
6
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוטב טבילה עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Syltbar גברת נוצץ rosé עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Syltbar גברת נוצץ עלה
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים