תפוחי אדמה צלויים על מדורה
תפוחי אדמה צלויים במדורה יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך הכל 232 קלוריות . תמורת 57 סנט למנה , תקבלו תוספת ל-8 סועדים. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. אם יש לכם תפוחי אדמה, שום, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -55 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 69% . מתכונים דומים: קסדייה במדורה , You'll Flip for These Skinny Frozen S'mores, No Campfire Needed , ותפוחי אדמה ממולאים באפייה (תפוחי אדמה טנדורי) .
הוראות
ערבבו יחד את תפוח האדמה, הבצל, השום, החמאה, הפלפל, האורגנו, המלח וגבינת הפרמזן בקערה גדולה, או בשקית הניתנת לסגירה חוזרת.
מוציאים מהשקית, ועטפים בכמה שכבות של נייר אלומיניום, תוך איטום הקצוות היטב.
אופים על רשת צינון מעל גחלים לוהטות, תוך הפיכה באמצע הבישול, עד שתפוחי האדמה רכים; כ-30 עד 40 דקות. לחלופין, ניתן לאפות את שקית תפוחי האדמה על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות צלזיוס.