תרד ופרמזן סופלה
תרד ופרמזן סופלה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.21 דולר למנה. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, קרם טרטר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תרד ופרמזן סופלה, תרד-פרמזן סופלה, ו תרד-פרמזן סופלה.
הוראות
מכניסים נייר אפייה לתנור. מחממים תנור ל 42
מצפים רמקינס 4 (6 אונקיות) בתרסיס בישול; מפזרים באופן שווה פירורי לחם, הטיה והפיכת כלים לציפוי הצדדים לחלוטין.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל קלות עם תרסיס בישול.
מוסיפים תרד; מבשלים 2 דקות או עד שהתרד נבול, זורקים כל הזמן.
מניחים תרד במסננת; תן לעמוד 5 דקות. סוחטים עודפי נוזלים מתרד. קוצצים גס תרד.
שלב 2/3 כוס חלב ו -4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל שחור) בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת סמיכה ומבעבעת תוך ערבוב מתמיד. כפית תערובת לתוך קערה גדולה, ולתת לעמוד במשך 10 דקות. מערבבים פנימה תרד, גבינה וחלמונים.
שלבו בקערה גדולה חלבוני ביצה ושמנת אבנית, והניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות בינוניות (אל תנצחו יתר על המידה). מערבבים בעדינות רבע מחלבוני הביצה לתערובת תרד, ומקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. בעדינות כף תערובת לתוך מנות מוכן. בחדות להקיש מנות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מניחים כלים על תבנית אפייה שחוממה מראש; מחזירים נייר אפייה לתנור 425. הורידו מיד את טמפרטורת התנור ל -350; אופים סופלים בחום של 350 למשך 21 דקות או עד שהם נפוחים וזהובים.