תרד-And-ריקוטה טורטלי עם חמאה השחמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד ו-ריקוטה טורטלי עם חמאה משחימה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, ריקוטה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו טורטלי כוסמת עם אגוזי מלך וריקוטה, רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס, ו טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את 1 3/4 כוסות קמח עם קמצוץ של מלח.
מוסיפים את כל הביצה, 5 חלמונים ביצה 1 כף מים ולעבד עד הבצק מתפורר, על 2 דקות. להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש עד חלקה; אם הבצק קשה מדי ללוש, להוסיף עוד כף מים. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
לפתוח את הבצק ולחלק אותו ל 3 חתיכות. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם ולשמור את השאר מכוסה. לחץ על הבצק כדי לשטח אותו מעט. באמצעות מכונת פסטה מסובבת ביד הממוקמת בסביבה הרחבה ביותר, מגלגלים את הבצק דרך הגדרות צרות יותר ברציפות לדק ביותר.
להניח את הפסטה על משטח עבודה מקומח קלות, מפזרים קמח ומכסים בנייר שעווה. חזור עם הבצק הנותר, לאבק בקמח ושכבות בין נייר שעווה.
באמצעות חותך ביסקוויטים מחורץ 2 1/4 אינץ', להחתים את הסיבובים מתוך יריעות הפסטה. מכסים בניילון נצמד.
בקערה, לשלב את ריקוטה עם 1/3 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, תרד, שמן ואגוז מוסקט ועונה עם מלח ופלפל.
להעביר את המילוי לשקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/4 אינץ'או שקית ניילון חסון עם פינה חתוכה.
בקערה קטנה, לשלב את 2 החלמונים הנותרים עם 1/4 כוס מים. עבודה עם עיגול בצק אחד בכל פעם, מברשת קלות את הקצה עם לשטוף את הביצה. צינור 1/2 כפית קטנה של המילוי במרכז ולקפל את הבצק על המילוי כדי ליצור חצי ירח; לחץ על הקצה כדי לאטום. מברשת קלה את הבצק עם מים אם יבש. להביא את הקצוות של חצי ירח יחד סביב האצבע שלך, חופפים אותם מעט ולוחץ אותם יחד. למלא ולעצב את טורטלי הנותרים, להעביר אותם למגש מרופד בנייר שעווה משוריין.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את tortelli ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם עולים אל פני השטח והפסטה מבושלת דרך, 7 עד 8 דקות, ולאחר מכן לנקז, הזמנת 1/4 כוס המים.
מעבירים את הטורטלי לקערה גדולה.
במחבת גדולה, לבשל את החמאה על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, 5 דקות. מערבבים את tortelli, מי פסטה שמורות ואת הנותרים 1/4 כוס גבינה מגוררת.