Bayrischer Schweinebraten (בשר חזיר בווארי צלוי)
Bayrischer Schweinebraten (חזיר צלוי בווארי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שמן צמחי, סלריאק, זרעי קימל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו צלי חזיר בווארי, שוויינבראטן-צלעות חזיר במרינדה, ו צלי קדרה בווארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בשר חזיר מתבלה עם מלח, פלפל שחור, פפריקה וזרעי קימל; מורחים חרדל על בשר חזיר.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מטגנים חזיר עד השחמה מכל הצדדים, על 15 דקות.
להעביר חזיר למחבת קלייה גדולה.
מוסיפים בצל, גזר, סלריאק ובצל באביב לאותו מחבת המשמשת לטגן חזיר; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
מורחים תערובת ירקות סביב חזיר במחבת צלייה.
יוצקים 1 כוס מים חמים למחבת נהג לבשל את החזיר וירקות; ומבשלים לגרד את כל חתיכות משחימים מלמטה עם מרית.
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 2 1/2 עד 3 שעות, צליעה לעתים קרובות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c). אם הירקות מתייבשים, מוסיפים 1 כוס מים חמים, או לפי הצורך.
להעביר צלי חזיר למגש גדול ולשמור חם. מסננים הנותרים נוזל דרך מסננת לסיר; ירקות מילואים.
מביאים נוזלים לרתיחה ומוסיפים חמאה וקורנפלור; מבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. פורסים חזיר ומגישים עם רוטב וירקות.