BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד
ברביקיו פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ציר בקר, מלח כשר ופלפל סדוק, צלעות חזיר במרכז, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הרום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי רום כקינוח. נסו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, צלעות חזיר מזוגגות, ו צלעות חזיר מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שמן הירקות במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, השום, הקורנית ומבשלים עד שהבצל והשום מתחילים להשחים, 7 עד 10 דקות. Deglaze המחבת עם רום ומבשל במשך 4 עד 5 דקות כדי להתאדות את האלכוהול. מערבבים את הדבש ואת עיסת תמרינדי ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מוסיפים את מלאי הבשר וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מתח דרך מסננת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
כדי להמליח את צלעות החזיר: בתוך סיר גדול, להביא להרתיח את המים, סוכר, מלח, שיני, nutmegs. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
הסר את המלח מהחום והוסף את צלעות החזיר.
בואו להתקרר במשך 30 דקות, ואז לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
הכן גריל חם לבישול ישיר, עם אזור מגניב לצד אחד.
הסר את צלעות החזיר מן המלח, לשטוף עם מים קרים, יבש לטפוח. מתבלים לטעמך במלח, פלפל שחור סדוק, שום מגורען, ותימין מיובש.
השתמשו במלקחיים ארוכים ומגבת נייר טבולה בשמן צמחי כדי לשמן קלות את הסורג, ואז הניחו את צלעות החזיר מעל האש, כ-6 אינץ ' מעל הגחלים הזוהרות. לבשל במשך כ 2 דקות בכל צד. הזז את הצלעות לאזור מגניב, לכסות את הגריל, ומבשלים 5 דקות. הפעל, לכסות את הגריל, וגריל עד רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר. הבשר צריך לרשום 63° על מדחום בשר.
מעבירים למגש הגשה ומאפשרים לצלעות לנוח במשך 10 דקות. בעוד הבשר נח, לחמם את הזיגוג.
מגישים את צלעות החזיר שלמות או פרוסות בזיגוג.
הערה: אתה יכול גם לעשות אלה בתנור. ראשית, לצרוב את הצלעות בשמן חם מאוד במחבת רדודה במשך כ 5 דקות בכל צד.
מניחים בתנור 177° שחומם מראש ואופים במשך 25 עד 30 דקות או עד שהם רושמים 145ºF על מדחום בשר.
תן להם לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
Reprinted with permission from America ' s Best BBQ, Homestyle by Ardie A. Davis And Chef Paul Kirk, © 2013 Andrews McMeel Publishing