קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

Cakespy: בראוני הפוך

Cakespy: בראוני הפוך
המתכון Cakespy: בראוני הפוך בראוני מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. יש קינוח זה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה בבלילה עם ציפוי בראוני פאדג', עוגיות לעיסה או עוגיות בראוניז, ו בראוני-בראוני שוקולד ללא ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לשים את החמאה במחבת ולשים אותו בתנור במשך כ 3 דקות, או עד מותך (אתה יכול להזיז את המחבת ואת החום שיורית צריך לעזור לו להמיס לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים את הסוכר החום על גבי החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
מניחים עקיצות הבראוני שלך בשורות על גבי תערובת הסוכר והחמאה החומה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5
שים את המחבת בצד לרגע בזמן שאתה מכין את הבלילה בראוני שלך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הכן את שכבת בראוני התחתונה. עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה נמס וסוכר יחד בקערת ערבוב נפרדת. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, ולהמשיך להכות עד שהוא הגיע חלק, צבע צהוב בהיר עקביות שמנת. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מוסיפים את התערובת היבשה, לאט לאט, מכים במהירות נמוכה עד שמתמזגים היטב. כף לתוך המחבת מוכן שלך, לשפוך בעדינות כדי לא להרגיז את ההרכב זהיר של בראוניז אשר פועלים כמו ציפוי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
שים את הבראוניז בתנור במשך 50-60 דקות, או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי בעיקר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
הסר מהתנור ולשחרר את הצדדים עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מחזיק לוח למחבת, להעיף אותו במהירות על פני השטח השטוח; להשאיר את המחבת התהפכה כך חתיכות מתחתית המחבת יכול לטפטף על גבי הבראוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
לאחר כ -15 דקות, להסיר את תבנית האפייה; אם יש חתיכות גדולות, אתה יכול להסיר אותם מהמחבת ולמקם אותם על גבי הבראוני; זה לא בהכרח פינוק אטרקטיבי, אז אתה לא הולך לפגוע במשהו חזותית.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
כדי " יפה " את זה קצת, לפזר פירורי שוקולד על גבי, או פרוסה ומגישים עם מנה גדולה של קצפת על כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)