Cakespy: בראוני הפוך
המתכון Cakespy: בראוני הפוך בראוני מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. יש קינוח זה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה בבלילה עם ציפוי בראוני פאדג', עוגיות לעיסה או עוגיות בראוניז, ו בראוני-בראוני שוקולד ללא ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים את החמאה במחבת ולשים אותו בתנור במשך כ 3 דקות, או עד מותך (אתה יכול להזיז את המחבת ואת החום שיורית צריך לעזור לו להמיס לחלוטין).
מפזרים את הסוכר החום על גבי החמאה המומסת.
מניחים עקיצות הבראוני שלך בשורות על גבי תערובת הסוכר והחמאה החומה.
שים את המחבת בצד לרגע בזמן שאתה מכין את הבלילה בראוני שלך.
הכן את שכבת בראוני התחתונה. עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה נמס וסוכר יחד בקערת ערבוב נפרדת. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, ולהמשיך להכות עד שהוא הגיע חלק, צבע צהוב בהיר עקביות שמנת. מקציפים את הוניל.
מוסיפים את התערובת היבשה, לאט לאט, מכים במהירות נמוכה עד שמתמזגים היטב. כף לתוך המחבת מוכן שלך, לשפוך בעדינות כדי לא להרגיז את ההרכב זהיר של בראוניז אשר פועלים כמו ציפוי.
שים את הבראוניז בתנור במשך 50-60 דקות, או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי בעיקר.
הסר מהתנור ולשחרר את הצדדים עם סכין חדה.
מחזיק לוח למחבת, להעיף אותו במהירות על פני השטח השטוח; להשאיר את המחבת התהפכה כך חתיכות מתחתית המחבת יכול לטפטף על גבי הבראוני.
לאחר כ -15 דקות, להסיר את תבנית האפייה; אם יש חתיכות גדולות, אתה יכול להסיר אותם מהמחבת ולמקם אותם על גבי הבראוני; זה לא בהכרח פינוק אטרקטיבי, אז אתה לא הולך לפגוע במשהו חזותית.
כדי " יפה " את זה קצת, לפזר פירורי שוקולד על גבי, או פרוסה ומגישים עם מנה גדולה של קצפת על כל חתיכה.