קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Caneton au Muscadet

Caneton au Muscadet
Caneton au Muscadet הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 1928 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, קוניאק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
לשפשף את הברווזון היטב עם מלח, קצת זנגביל טחון, וציפורן הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים על מתלה במחבת צלייה וצולים בתנור 163°. במשך 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר ברווז מהתנור ומניח בתבשיל ברזל עמוק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
יוצקים קוניאק מחומם על זה ולהצית.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5
מוסיפים Muscadet, בצל תקוע עם ציפורן, גזר ו beurre מני. להתמזג. לחזור לתנור לבשל במשך 30 דקות, ברווז צוף מדי פעם עם נוזל בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
MuscadetMuscadet
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה ולשחמם אותם היטב בחמאה. הם צריכים לבשל עד שהם רק רכים אבל פריך בקצוות ובחוץ. לנער את המחבת מעת לעת כדי לשמור אותם מלהידבק בתחתית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הצימוקים לתערובת הברווז בתבשיל ומבשלים עוד 10 דקות, מבשלים פעם אחת. כדי לשרת, לארגן ברווז על מגש חם ולהקיף אותו עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלםברווז שלם
8
יוצקים קצת מהרוטב על הברווז ומגישים את השאר בסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
9
עם זה, לשתות Muscadet צונן.
מרכיבים שתצטרך
MuscadetMuscadet
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות