קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים

Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Charlottes לימון עם לימון Curd ו קליפת לימון מסוכר. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קליפת לימון מסוכר, שמפניה-Limoncello Aperitifs עם קליפת לימון מסוכר, ו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו אפייה קטנה עם נייר כסף. באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפת לימונים ברצועות ארוכות (חלק צהוב בלבד).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים בסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות בנדיבות; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
ניקוז. חזור על מחיקת 2 פעמים נוספות.
5
חותכים קליפת לימון לרצועות 1/8 אינץ ' רחב. להביא 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים להרתיח בסיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים בעדינות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים קליפת לימון; מבשלים עד שקליפה שקופה, כ -15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר פיל לסדין מוכן; מפזרים 1 כוס סוכר מעל ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
בואו להתייבש בטמפרטורת החדר 2 שעות.
8
העברת קליפת לימון תערובת מיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
9
יוצקים סירופ לקערה. (קליפת לימון מסוכר וסירופ יכול להתבצע 3 ימים קדימה. אחסן את הקליפה בטמפרטורת החדר. כיסוי וסירופ צ ' יל.)
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
להקציף חלמונים ביצה, ביצים שלמות, סוכר, מיץ לימון, ומלח להתמזג העליון של דוד כפול מעל מים בקושי מבעבע (לא מאפשרים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד תערובת מתעבה ו מדחום מיידי לקרוא רושמים 71°, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים לקערת זכוכית; מניחים ניילון נצמד ישירות על פני השטח; מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
דק קוצצים מספיק קליפת לימון מסוכרים כדי למדוד 1/4 כוס; מקום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים 1/2 כוס לימון curd; כיסוי וצינה. מקציפים קרם בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים 1 כוס קצפת לתוך הנותרים לימון curd; כיסוי וצינה. מכסה נשאר קצפת; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
קו שש 3/4-גביע סופלה מנות (3 אינץ 'בקוטר עם 1 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים) עם לעטוף פלסטיק, עוזב 3 אינץ ' overhang.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
חותכים ladyfingers לאורכים 2 אינץ', שמירה על הקצוות. לעמוד 7 חתיכות ladyfinger זקוף זה לצד זה, מעוגל בצד החוצה, סביב בתוך השפה של כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
7
מקום שמורות סוף חתיכות של ladyfingers בתחתית כל מנה, כיסוי לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
8
מברשת ladyfingers בקלילות עם סירופ לימון. כפית 1/4 תערובת לימון שמנת לתוך מרכז כל מנה. בעדינות להפיץ נדיב 1 כף לימון קליפת תערובת על גבי כל אחד. צמרמורת לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
9
באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע, להרים charlottes מתוך מנות סופלה. בזהירות לקלף את לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מקום על צלחות. כפית שמורות קצפת לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בינוני. שושנת קצפת מקטרת מעל כל שרלוט.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מפזרים כל אחד עם קליפת לימון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו