Clafouti דובדבן-שקדים
Clafouti דובדבן שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, סוכר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Clafouti דובדבן שקדים, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן.
הוראות
מערבבים שקדים במעבד עד הקרקע אבל לא דביק.
העברה לסיר קטן; מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום; תן תלול 30 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. להשליך מוצקים במסננת.
מחממים תנור ל 191°. חמאה 10 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית; מפזרים 1 כף סוכר. לפזר דובדבנים באופן שווה על החלק התחתון של המנה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, תמצית שקדים, מלח, הנותרים 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלב שקדים מתוחים ומכים להתמזג. לנפות קמח לתערובת ביצים ולהכות עד חלקה.
יוצקים תערובת על דובדבנים.
אופים עד סט וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. מגניב לגמרי.
יכול להתבצע 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. קלפוטי אבק קל עם אבקת סוכר ומגישים.