קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Farro & Fritters עגבניות מיובשות שמש

Farro & Fritters עגבניות מיובשות שמש
פארו & צ'יפס עגבניות מיובשות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, פארו, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני המוגדר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את פארו ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד הגרגרים מצופים ואתה מתחיל לשמוע קול נפץ. מערבבים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פארו.פארו.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד הנוזל נספג ואת פארו מבושל דרך אבל אל דנטה, על 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פארו.פארו.
4
להעביר את פארו לקערה לתת לו להתקרר כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את גבינת הפרמזן, עגבניות מיובשות, פטרוזיליה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. נניח בצד כ-15 דקות.בינתיים לחמם על ¼ אינץ ' שמן צמחי ב גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני גבוה עד חם למדי, אבל עדיין לא עישון. באמצעות כף גדולה, טיפה הבלילה ב 2-כפות תלוליות לתוך שמן. עם מרית קטנה או סכין חמאה, בעדינות לשטח כל תל ומטגנים עד הזהב, על 4 דקות לכל צד, בזהירות לדפדף פעם אחת (להתאים את החום אם בראונינג מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
ניקוז על מגבות נייר. מתבלים עם יותר מלח ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®