Farro & Fritters עגבניות מיובשות שמש
פארו & צ'יפס עגבניות מיובשות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת פרמזן, פארו, מרק ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני המוגדר על אש בינונית.
מוסיפים את פארו ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד הגרגרים מצופים ואתה מתחיל לשמוע קול נפץ. מערבבים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד הנוזל נספג ואת פארו מבושל דרך אבל אל דנטה, על 12 דקות יותר.
להעביר את פארו לקערה לתת לו להתקרר כ 5 דקות.
מוסיפים את גבינת הפרמזן, עגבניות מיובשות, פטרוזיליה וביצים.
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. נניח בצד כ-15 דקות.בינתיים לחמם על ¼ אינץ ' שמן צמחי ב גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני גבוה עד חם למדי, אבל עדיין לא עישון. באמצעות כף גדולה, טיפה הבלילה ב 2-כפות תלוליות לתוך שמן. עם מרית קטנה או סכין חמאה, בעדינות לשטח כל תל ומטגנים עד הזהב, על 4 דקות לכל צד, בזהירות לדפדף פעם אחת (להתאים את החום אם בראונינג מהר מדי).
ניקוז על מגבות נייר. מתבלים עם יותר מלח ומגישים חמים.