קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש

Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קלאסי אורז בר Hotdish מ 'השולחן המערב התיכון החדש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר עוף, כרישה, גבינת צ'דר מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האורז במסננת בסדר-mesh ולשטוף אותו תחת מים זורמים קרים, מרשרש את האורז עם היד שלך עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים את האורז לקערה בינונית, ומוסיפים מים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את כל פיסות שחורות או גרעינים צפים, לשפוך את האורז בחזרה לתוך המסננת לנקז, ולאחר מכן לשים אותו בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הוסף 1 1/4 כוסות מים, קמצוץ של מלח, ואת עלה דפנה, ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך. קיטור במשך 25 דקות, או עד שהאורז רך והמים התאדו.(אם הנוזל נשאר לאחר האורז נעשה, לנקז אותו מסננת.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד האורז מבשל, לחמם את החמאה במחבת גדולה, גבוהה צדדית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את כרישה וסלרי, ומתבלים עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מוסיפים את הקמח לירקות ומערבבים עד בשילוב טוב עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
יוצקים את החלב ולהביא לרתיחה, לטאטא כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים את השמנת, מניית עוף, טימין, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד טעם floury מתפוגג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העוף המבושל, אורז בר (פחות עלה המפרץ), וחצי מהגבינה, ומחממים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
שים את הקרקרים המרוסקים בשקית ניילון כבדה והוסף 1/4 כפית פלפל ושמן הזית. לנער לשלב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לכריכהלכריכה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
13
לשפשף צלחת אפייה 9 × 13 אינץ ' עם שכבה דקה של חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
14
יוצקים את תערובת hotdish לתוך המנה העליון עם הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
15
אופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
משוך את המנה מהתנור, מפזרים את תערובת הקרקר באופן שווה על גבי, ואופים עד הקרקרים הופכים חום זהוב כהה ואת בועות hotdish במרכז, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מגישים באופן מיידי.
18
הערות: אם יש לך שאריות רוטב על היד, בכל האמצעים להשתמש בו במקום של ציר עוף במתכון זה.אתה יכול להשתמש עוף צלייה בסופרמרקט עבור עוף מבושל, אבל במקרה זה, להפחית את המלח על ידי 1/4 כפית. אם יש לך מבושל אורז בר על היד, להשתמש 2 כוסות עבור מתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

מרכיבים