תבשיל פטריות מעורב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא פלפל, ביצה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אורז פטריות מעורב, טארט פטריות מעורבות, ו פטריות מעורבות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר רדוד עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את porcinis בקערה בינונית חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את המים הרותחים עליהם ולתת את הפטריות לשבת עד שהתרכך, על 12 דקות.בינתיים, מורחים את קוביות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב בהיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מחממים את החמאה הנמדדת והשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את פטריות chanterelle ו קרמיני לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות שחררו את הנוזל שלהם והם חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פטריות שנטרל
7
מוסיפים את שאלוט וקורנית, מערבבים לשלב, ומבשלים 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את porcinis rehydrated למחבת (להיזהר לא להפריע משקעים גרגירים בתחתית הקערה) ולהגדיר את נוזל הפטריות בצד. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט התרככו, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ומבשלים עד היין התאדה כמעט לחלוטין, על 1 עד 2 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.לגרד את תערובת פטריות לתוך הקערה עם קוביות לחם קלוי (להזמין את המחבת), להוסיף את הביצה, ומערבבים לשלב. למדוד 1/2 כוס של נוזל פטריות שמורות, להיזהר לא לכלול את המשקעים, ולהשליך את הנוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
טפטוף הנוזל הנמדד לתוך הקערה ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
להעביר את תערובת הפטרייה-לחם לתבנית אפייה מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.להחזיר את המחבת השמורה לחום בינוני-נמוך, להוסיף את השמנת, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר. אם זה כן נשבר, מפזרים 1/2 כפית בכל פעם ומוסיפים עוד קרם התזה בכל פעם בזמן שטאטא עד שהרוטב מבעבע, שמנת, וחלק שוב.) טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על פני הפטריות והלחם.