Kloesse Kartoffel (כופתאות תפוחי אדמה)
Kloesse Kartoffel (כופתאות תפוחי אדמה) דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. זה מנות ראשונות יש 316 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך תפוחי אדמה, חמאה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: Bayrider Kartoffel Salat (סלט תפוחי אדמה בווארי), כופתאות תפוחי אדמה, ו כופתאות תפוחי אדמה II.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים, כ 20 דקות.
מסננים מים ומניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה. מחית תפוחי אדמה, משאיר אותם מעט גבשושי (בדיוק כמו מה שהופך פירה).
מערבבים במלח, ביצים, קמח, 2/3 כוס פירורי לחם, ואגוז מוסקט.
להתגלגל לתוך כדורי אגוז בגודל. אם הבצק דביק מדי, ייתכן שתרצה לערבב יותר קמח או פירורי לחם.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. בעדינות לזרוק את הכופתאות לתוך המים. כאשר הם עולים אל פני השטח, לאפשר להם לרתוח חשף במשך 3 דקות.
הסר את הכופתאות עם כפית מחוררת, ולשמור חם.
בזמן שאתה מחכה שהמים ירתחו, להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל ו 1/4 כוס פירורי לחם. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הבצל רך, והרוטב מעבה כמה.
יוצקים רוטב על כופתאות לפני ההגשה.