קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

Ooey-דביק לחמניות קינמון

Ooey-דביק לחמניות קינמון
אם יש לכם שמרים, סוכר חום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו Ooey-דביק לחמניות קינמון, הפוך קדימה Ooey-לחמניות דביקות, ו דביק, דביק, דביק, דביק Paleo לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס 1 כפית סוכר ושמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות. לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה ומלח; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
4
בואו להתקרר עד פושר.
5
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים, תערובת חלב, ביצים 1/2 כוס קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בעוד הבצק עולה, להמיס 3/4 כוס חמאה בסיר קטן על חום בינוני. מערבבים 3/4 כוס סוכר חום, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים לתוך משומן 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מפזרים תחתית מחבת עם 1/2 פקאן כוס; להפריש. ממיסים את שאר החמאה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר חום, 1/2 כוס פקאן, וקינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
11
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, להתגלגל לתוך מלבן 18x14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
12
מברשת עם 2 כפות חמאה מומסת, משאיר גבול 1/2 אינץ ' חשוף; מפזרים תערובת קינמון סוכר חום. החל בצד ארוך, להפשיל בחוזקה, צובט תפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
גלולגלול
13
מברשת עם הנותרים 2 כפות חמאה. עם סכין משונן, לחתוך 15 חתיכות; מקום לחתוך בצד למטה, במחבת מוכנה. לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל נפח. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תנורתנור
מחבתמחבת
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
בואו להתקרר במחבת במשך 3 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מגש הגשה. לגרד את המילוי שנותר מן המחבת על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת