Pan con Tomate (טוסט בסגנון ספרדי עם עגבניות)
מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-141 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, פלפל צ'ילה סראנו, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בקלה בסגנון ספרדי במרק עגבניות, בקלה בסגנון ספרדי ב צ'וריסו-מרק עגבניות, ו קציצות כבש בסגנון ספרדי עם רוטב עגבניות חריף.
הוראות
התאם מתלה broiler ל 6 אינץ ' מתחת אלמנט ו broiler preheat גבוה במשך 10 דקות לפני הבישול.
חותכים את קצה הגזע של העגבניה.
מניחים פומפיה תיבת מעל קערה גדולה, ואז מגררים את הצד לחתוך של העגבניה על החורים הגדולים ביותר של פומפיה תיבת. להיפטר מעור העגבניות שנותר. מגררים את הפלפל הסראנו מעל החורים הגדולים ולתוך עיסת העגבניות.
מערבבים את העגבניות וסראנו עד בשילוב טוב. תניח בצד.
חותכים כל אחד חתיכות באגט במחצית לרוחב להניב 8 חתיכות סך של לחם.
מברשת את הצדדים לחתוך של הלחם עם שמן זית, הזמנת כל שמן זית נוסף.
מניחים את הלחם מתחת לטוחן רק עד קלוי, 1 עד 2 דקות.
הסר את הלחם מן המטגן. בעוד הלחם עדיין חם, לשפשף כל אחד חתיכות הלחם עם הצד לחתוך של חצאי השום. באמצעות כף, באופן שווה להפיץ את תערובת העגבניות על כל אחת מחתיכות הלחם.
טפטוף עם שמן זית שמורות, ואז מפזרים מלח ים.