קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Pasta e Fagioli con Salsicce (פסטה ושעועית עם נקניק)

Pasta e Fagioli con Salsicce (פסטה ושעועית עם נקניק)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך פלפל, נקניקיות, tubetti, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן, ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב שעועית ומים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
שעועית ניקוז. בסיר בינוני על חום גבוה בינוני, לשלב שעועית, מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ', 1 מלח כף, ו 2 כפות שמן זית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד מכרז, כ 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
לנקז ולהניח בצד.
4
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, להביא 6 כוסות מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
בינתיים, בסיר בינוני על חום מתון, חום שנותר 2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים נקניק ו sauté, לשבור עם כף עץ, עד חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים בצל ומטגנים עד שקופים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
8
מוסיפים שום, רוזמרין, שעועית, מלאי, פלפל, הנותרים 1 כפית מלח ולהביא להתבשל. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, חשוף, עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
9
לבשל פסטה במים רותחים עד רק מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
10
מסננים היטב, מערבבים למרק, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט