Perciatelli עם שרימפס פירורי לחם שום
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך שיני שום, פטרוזיליה, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: Perciatelli עם שרימפס פירורי לחם שום, פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, ו לינגוויני עם שום ופירורי לחם.
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים פירורי לחם וחצי שום; sauté עד פירורים זהובים ופריכים, על 10 דקות.
מפזרים שרימפס עם מלח ופלפל.
חום שנותר 5 כפות שמן באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף שרימפס הנותרים שום למחבת; sauté עד שרימפס הם רק אטום במרכז, על 3 דקות. מערבבים 1/4 כוס פטרוזיליה, צלפים, קליפת לימון.
מוסיפים פסטה מבושלת ומי בישול פסטה שמורים 1/2 כוס.
מערבבים ב 1 כוס שום פירורי לחם, הוספת מים בישול פסטה יותר אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים פירורי לחם שום הנותרים ופטרוזיליה.