Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה, ופרמזן
Rigatoni עם רוטב חריף-עגבניות, ארוגולה, ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 832 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, עגבניות משומר, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות וארוגולה, נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף, ו נקניק עם ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת.
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; sauté עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה.
הוסף נקניק; לבשל עד השחמה, לשבור עם גב של כף, על 5 דקות.
מוסיפים יין, עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ, ועגבניות מרוסקות; להגדיל את החום ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 30 דקות כדי למזג טעמים, ערבוב מדי פעם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קרירים, ואז מכסים ומקררים. תתחמם מחדש מעל חום בינוני לפני שתמשיך.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים פסטה, ארוגולה, בזיליקום ואורגנו לרוטב עגבניות. מבשלים עד ארוגולה wilts, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.