תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni עם ראגו ברווז. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן זית, ירקות השמורים מרגלי ברווז ספייס שפשף מטוגן, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Rigatoni עם ראגו ברווז, ריגטוני עם ראגו לבן, ו Rigatoni עם ראגו פטריות.
הוראות
1
שמן חום במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף את 4 המרכיבים הבאים. sauté עד בצל רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים עגבניות עם מיץ. מבשלים עד מעובה מעט, על 7 דקות.
חום דרך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים את ראגו ועור ברווז בנפרד. Rewarm ragù מעל חום בינוני לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלם
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים עור ברווז; מטגנים עד פריך ורוב שומן הופך, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
8
להעביר מגבות נייר לניקוז. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי. מערבבים פסטה לתוך תערובת ברווז, הוספת פסטה בישול מים על ידי 1/4 כוסuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.