Roulade דלעת עם חמאה ג'ינג'ר
מתכון דלעת Roulade עם זנגביל חמאה מוכן בערך 1 שעה ו 57 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-414 אמרו שזה היה במקום. סעו לחנות וקחו סוכר, זנגביל טחון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Roulade דלעת עם חמאה ג'ינג'ר, עוגות דלעת ג'ינג'ר עם קרם חמאה מייפל, ו Roulade קוקוס עם חמאה רום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז 13 על ידי 18 על ידי 1 אינץ ' גיליון פאן. קו המחבת עם נייר קלף ושומן קמח הנייר.
בקערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ומלח ומערבבים לשלב.
מניחים את הביצים וסוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה והכה במהירות בינונית גבוהה במשך 3 דקות, עד צהוב בהיר מעובה. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הדלעת, ואז לאט להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated. לסיים לערבב את הבלילה ביד עם מרית גומי.
יוצקים לתוך המחבת מוכן להתפשט באופן שווה.
אופים את העוגה במשך 10 עד 12 דקות, עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע בעדינות.
בעוד העוגה הוא אפייה, להוציא מגבת צלחת כותנה נקייה, דקה על משטח שטוח לנפות את כל 1/4 כוס הסוכר של ממתקים באופן שווה על זה. (זה ימנע את העוגה מלהידבק למגבת.) ברגע שאתה מסיר את העוגה מהתנור, לשחרר אותו סביב הקצוות ולהפוך אותו ישירות על המגבת מוכנה. לקלף את נייר הקלף. עם מגע קל, לגלגל את העוגה החמה ואת המגבת יחד (לא לוחץ!) החל בקצה הקצר של העוגה. אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
בינתיים, לעשות את המילוי. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את mascarpone, סוכר ממתקים, ושמנת יחד במשך כדקה, עד אור ורך. מערבבים את הג ' ינג ' ר הגבישי, ומלח.
כדי להרכיב, בזהירות לפרוש את העוגה על לוח עם המגבת מתחת.
מורחים את העוגה באופן שווה עם המילוי. אסוף מחדש את העוגה בספירלה באמצעות המגבת כמדריך.
הסר את המגבת לקצץ את הקצוות כדי להפוך את קצה מסודר. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים פרוס.