קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

S ' mores עוגת גבינה עם גרגרי קיץ

S ' mores עוגת גבינה עם גרגרי קיץ
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרם טרי עם גרגרי קיץ, מוקרם של גרגרי קיץ, ו פירות יער על ענן {הקינוח הטוב ביותר של הקיץ!}.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מערבבים פירורים וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים חמאה מומסת; מערבבים עד התערובת היא לחה באופן שווה. לחץ על החלק התחתון של מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
4
אופים עד הסט, כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
הסר מהתנור; מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מערבבים שוקולד על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
הסר מעל מים וקריר לפושר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
מערבבים גבינת שמנת, סוכר ומלח במעבד ומתמזגים עד לקבלת חלקה. עם מנוע פועל, להוסיף קצפת דרך צינור הזנה ולעבד רק עד מעורבב. עם מנוע פועל, להוסיף שוקולד נמס, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, מיזוג וגירוד למטה הצדדים לאחר כל תוספת עד תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
יוצקים את הבלילה מעל הקרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים עוגה עד הקצה החיצוני הוא נפוח מעט ועוגה היא בקושי להגדיר במרכז (המרכז ייראה מבריק לנוע מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות), על 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר עוגה למתלה. הפעל סכין חדה קטנה סביב העוגה כדי לשחרר. צמרמורת חשפה עד קר, 8 שעות או לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
להקציף סוכר, חלבונים ביצה, 3 כפות מים, קרם טרטר, ו 1/8 כפית מלח להתמזג בקערת מתכת גדולה. להגדיר קערה על סיר של מים רותחים; להקציף כל הזמן עד סוכר מתמוסס תערובת מתעבה חם לגעת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הסר קערה מעל מים ומערבבים מרשמלו (לשמור על מים רותחים בסיר).
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בואו לעמוד עד מרשמלו לרכך, כ -3 דקות. סט קערה עם תערובת מעל מים רותחים; באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, להכות עד פסגות מבריק נוקשה טופס, על 4 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לגרד ציפוי על עוגת גבינה. באמצעות מרית מתכת אופסט, התפשטות ציפוי לקצוות של עוגה, מתערבל באופן דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
בואו לעמוד untilset, כ -15 דקות.
6
באמצעות לפיד מטבח, ציפוי חום קל במקומות. (או מטגן preheat; מניחים עוגה לפחות 4 אינץ ' ממקור חום ומטגן רק עד ציפוי הוא משחימים קלות כתמים, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 2 דקות.) Chill cake until cold. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים עוגה על מגש.
9
מערבבים פטל אוכמניות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
חותכים עוגה לחתיכות.
11
מגישים תערובת פירות יער לצד.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים