לכי לחנות וקחי את דאשי, עלי תרד טריים, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, Sukiyaki, ו Sukiyaki (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים דאשי, מירין, ורוטב סויה בסיר גדול על חום גבוה. מביאים לרתיחה; מוסיפים סנאפר אדום, טופו קוביות, פטריות שיטאקה. מבשלים עד סנאפר אדום הוא כמעט אטום במרכז פטריות שיטאקה רכות, ערבוב מדי פעם והפחתת החום אם הנוזל מתחיל לרתוח, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
סנאפר אדום
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
להוסיף קצוץ גרלנד חרצית ומבשלים רק עד נבול, ערבוב מדי פעם, על 1 דקה. מצקת sukiyaki לתוך קערות ומגישים.