Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף
Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, קמח, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף, טוסט הקיה של סוזן פניגר, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את רוטב הסויה, מירין, חומץ יין אורז, דבש, שום, וג ' ינג ' ר.
מוסיפים את חתיכות העוף וזורקים כדי לצפות אותם עם המרינדה. מכסים את הקערה, מניחים אותה במקרר, ונותנים לתרנגולת להשרות במשך 2 1/2 שעות.
מחממים התנור ל 177°. לרסס גיליון אפייה עם תרסיס שמן זית.
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה ולסדר אותם, צד העור למעלה, על תבנית אפייה מוכן.
אופים במשך 30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר העוף הוא דקר עם קצה סכין.
מעביר את העוף לצלחת ומניח אותו בצד כדי להתקרר בזמן שאתה מכין את הבלילה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח אורז, furikake, ומלח. לאט לאט לטאטא במים נוצצים עד שיש לך הבלילה קלה, חלקה.
מלא סיר 5 עד 6 אינץ ' עמוק כבד תחתית עם שמן קנולה מספיק כדי להגיע באמצע הצדדים. (זכור, השמן יתרחב ויתרומם כפי שהוא מתחמם.)
מחממים את השמן על חום בינוני במשך 4 עד 5 דקות, או עד טיפה של הבלילה צף מיד תרמומטר עמוק לטיגון רושם 350 ° F.
שים קצת קמח לכל מטרה בקערה רדודה. מעיל כל חתיכת עוף עם הקמח, הקשה על כל עודף, ולאחר מכן לטבול את העוף המשוריין בבלילה. לעבוד בקבוצות, לזרוק את העוף המוכה לתוך השמן החם ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב. זכור, העוף כבר מבושל—אתה פשוט טיגון כדי ליצור קליפה פריך.
הסר את העוף מן השמן ולנקז אותו על מגבות נייר.
מגישים מיד, עם מיונז yuzu החריף לצד.