קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף

Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף
Tatsutage של סוזן פניגר עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, קמח, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: Tatsutage עוף מטוגן עם מיונז Yuzu חריף, טוסט הקיה של סוזן פניגר, ו כופתאות התרד האוקראיניות של סוזן פניגר.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את רוטב הסויה, מירין, חומץ יין אורז, דבש, שום, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את חתיכות העוף וזורקים כדי לצפות אותם עם המרינדה. מכסים את הקערה, מניחים אותה במקרר, ונותנים לתרנגולת להשרות במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים התנור ל 177°. לרסס גיליון אפייה עם תרסיס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה ולסדר אותם, צד העור למעלה, על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים במשך 30 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר העוף הוא דקר עם קצה סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מעביר את העוף לצלחת ומניח אותו בצד כדי להתקרר בזמן שאתה מכין את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח אורז, furikake, ומלח. לאט לאט לטאטא במים נוצצים עד שיש לך הבלילה קלה, חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
מים מוגזיםמים מוגזים
קמח אורזקמח אורז
FurikakeFurikake
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מלא סיר 5 עד 6 אינץ ' עמוק כבד תחתית עם שמן קנולה מספיק כדי להגיע באמצע הצדדים. (זכור, השמן יתרחב ויתרומם כפי שהוא מתחמם.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מחממים את השמן על חום בינוני במשך 4 עד 5 דקות, או עד טיפה של הבלילה צף מיד תרמומטר עמוק לטיגון רושם 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
שים קצת קמח לכל מטרה בקערה רדודה. מעיל כל חתיכת עוף עם הקמח, הקשה על כל עודף, ולאחר מכן לטבול את העוף המשוריין בבלילה. לעבוד בקבוצות, לזרוק את העוף המוכה לתוך השמן החם ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב. זכור, העוף כבר מבושל—אתה פשוט טיגון כדי ליצור קליפה פריך.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הסר את העוף מן השמן ולנקז אותו על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מגישים מיד, עם מיונז yuzu החריף לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
YuzuYuzu

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר זלטינגר Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.