Tetrazzini תפוחי אדמה הודו
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם גבינה שוויצרית, טורקיה, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב רוטב אלפרדו וחלב; להפיץ 1/4 כוס לתוך משומן 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם שליש תפוחי האדמה; מפזרים 1 כף גבינת פרמזן.
בקערה אחרת, לשלב את טורקיה, 1-1/2 כוסות גבינה שוויצרית וברוקולי; כפית על 2 כוסות מעל תפוחי אדמה. למעלה עם תערובת רוטב 2/3 כוס. חזור על שכבות פעמיים.
מכסים ואופים ב 400° במשך 45 דקות. למעלה עם הגבינות שנותרו (המנה תהיה מלאה).
אופים, חשוף, 20-25 דקות יותר או עד תפוחי אדמה רכים.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.