קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות11
מגזין

Tetrazzini תפוחי אדמה הודו

Tetrazzini תפוחי אדמה הודו
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם גבינה שוויצרית, טורקיה, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב רוטב אלפרדו וחלב; להפיץ 1/4 כוס לתוך משומן 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם שליש תפוחי האדמה; מפזרים 1 כף גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה אחרת, לשלב את טורקיה, 1-1/2 כוסות גבינה שוויצרית וברוקולי; כפית על 2 כוסות מעל תפוחי אדמה. למעלה עם תערובת רוטב 2/3 כוס. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מכסים ואופים ב 400° במשך 45 דקות. למעלה עם הגבינות שנותרו (המנה תהיה מלאה).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים, חשוף, 20-25 דקות יותר או עד תפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.