קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

Tomates Farcies

Tomates Farcies
גשו לסופר וקנו מלח ים, בקר טחון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Almejas con Tomates (צדפות עם עגבניות שרי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את צמרות של כל עגבנייה ושומרים את החלק העליון. זה יהפוך לכובע קטן, או כמו שהצרפתים אומרים, לה שאפו. באמצעות כפית, להסיר את הזרעים לגרוף את הקרביים להיזהר לא לחדור דרך בשר העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
זרעיםזרעים
3
מפזרים עגבניות במלח ים והופכים אותן כך שהמים העודפים מתנקזים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
4
מערבבים יחד את כל שאר החומרים מלבד שמן הזית ביד עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
5
מניחים את המילוי בכל עגבניה, מפזרים Gruyére, לכסות עם פרוסת עגבניות לחתוך טפטוף קצת שמן זית נוסף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מילוימילוי
עגבנייהעגבנייה
6
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
7
אופים חשוף במשך 40 דקות, ולאחר מכן לאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.עוד מתכונים צרפתיים על מזון הרפובליקה:טארט הבצל האולטימטיבי
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
Canard À l ' orangina מתכון
9
עוגת יוגורט צרפתי
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט

ציוד