Tomates Farcies
גשו לסופר וקנו מלח ים, בקר טחון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Almejas con Tomates (צדפות עם עגבניות שרי) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צמרות של כל עגבנייה ושומרים את החלק העליון. זה יהפוך לכובע קטן, או כמו שהצרפתים אומרים, לה שאפו. באמצעות כפית, להסיר את הזרעים לגרוף את הקרביים להיזהר לא לחדור דרך בשר העגבניות.
מפזרים עגבניות במלח ים והופכים אותן כך שהמים העודפים מתנקזים החוצה.
מערבבים יחד את כל שאר החומרים מלבד שמן הזית ביד עד לשלב.
מניחים את המילוי בכל עגבניה, מפזרים Gruyére, לכסות עם פרוסת עגבניות לחתוך טפטוף קצת שמן זית נוסף על גבי.
אופים חשוף במשך 40 דקות, ולאחר מכן לאפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.עוד מתכונים צרפתיים על מזון הרפובליקה:טארט הבצל האולטימטיבי
Canard À l ' orangina מתכון