קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח)

Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח)
Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח) דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש משקה זה 755 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם ווסאבי, שומשום, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מי לימון עם נענע טרי, מי קוקוס וג'לטין אוכמניות טריות, ו מי הלימון הקפואים למחצה של שרלוט.

הוראות

1
ציוד מיוחד: Makisu (מזרן מתגלגל במבוק)
2
כדי לבשל את האורז סושי לשטוף אורז היטב, לנקז ולתת לעמוד במשך 30 דקות במסננת. בעת בישול אורז, עבור 1 כוס אורז להוסיף רק קצת פחות מ 1 כוס מים בסיר אורז. 45 דקות לאחר האורז כבר התחיל, להסיר לתוך קערת ערבוב גדולה (פלסטיק או עץ הוא הטוב ביותר, מתכת הוא גם בסדר) כדי להאיץ את תהליך הקירור.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
סיר אורזסיר אורז
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להוסיף 1 אונקיה של סושי תיבול ומערבבים היטב לתוך אורז.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
בואו לעמוד להתקרר. מדי פעם להפוך את האורז שלך כדי להתקרר באופן שווה. לעשות את זה במשך כ -20 עד 30 דקות, ואז לכסות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מניחים גיליון מלא של נורי( צד מחוספס למעלה), על השטיח מתגלגל במבוק. מכסים את כל הסדין למעט כ 7/8 אינץ ' בקצה הרחוק עם אורז, לחיצה על אורז עם ידיים לחות לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מפזרים זרעי שומשום על אורז משמאל לימין.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
המקום להקות של Unagi, מלפפון, ו kaiware נבטים על פני הקצה המוביל של נורי.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
נבטיםנבטים
נוריםנורים
8
גלגל את הקצה הקרוב ביותר אליך, למעלה ורחוק ממך, בזהירות רבה הכנס את הגליל והמשיך עד שתגיע לקצה החשוף, כדי לאטום את הגליל שלך. ודא כאשר מתגלגלים כל החומרים הם מאובטחים היטב, זה יעזור לשמור על החומרים ללא פגע בעת חיתוך. לדחוס את הגליל עם מחצלת במבוק. אתה יכול לעצב את הגליל שלך מה שהופך אותו סגלגל מעט או בריבוע כבוי. כדי לשרת, לחתוך לתוך 12 פרוסות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים זיגוג Unagi על צלחת או לשמש צלחת בצד. מאוורר החוצה סושי על צלחת, לקשט עם ג ' ינג ' ר כבוש ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
ווסאביווסאבי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
מגישים עם רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
11
סושי רמזים: נורי יש 2 צדדים, 1 מחוספס ו 1 חלק ומבריק. הצד המחוספס מחזיק את האורז טוב יותר ואת הצד החלק הוא יותר ייצוגי מבחוץ. כמו כן, מים הוא החבר הכי טוב שלך בעת ביצוע סושי. שמור על הידיים רטובות בעת טיפול באורז כך שהאורז לא ידבק לידיים שלך. זה חשוב כאשר חיתוך או חיתוך סושי לחמניות, לשמור על הסכין שלך רטוב בכל עת כך הסכין יכול להחליק דרך האורז.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
מערבבים את כל החומרים בסיר. מבשלים רק עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
14
שלב את כל החומרים ולהניח בצד.

מרכיבים

28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מלפפון, ג'וליאןמלפפון, ג'וליאן28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-אונקיית אצות ים1-אונקיית אצות ים113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1גיליוןגיליון מלא נורי (אצות קלויות)גיליון מלא נורי (אצות קלויות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1צביטה5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות2שרימפס וורידיםרוטב סויה, לפי הטעםרוטב סויה, לפי הטעם28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אורז סושיאורז סושי2שרימפס וורידיםווסאבי (חזרת יפנית), לפי הטעםווסאבי (חזרת יפנית), לפי הטעם28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2שרימפס וורידיםגארי (ג'ינג'ר כבוש), לפי הטעםגארי (ג'ינג'ר כבוש), לפי הטעם14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Kaiware (נבטי daikon), juilienneKaiware (נבטי daikon), juilienne113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Unagi (צלופח מים מתוקים צלופח)Unagi (צלופח מים מתוקים צלופח)