Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח)
Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח) דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש משקה זה 755 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם ווסאבי, שומשום, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מי לימון עם נענע טרי, מי קוקוס וג'לטין אוכמניות טריות, ו מי הלימון הקפואים למחצה של שרלוט.
הוראות
ציוד מיוחד: Makisu (מזרן מתגלגל במבוק)
כדי לבשל את האורז סושי לשטוף אורז היטב, לנקז ולתת לעמוד במשך 30 דקות במסננת. בעת בישול אורז, עבור 1 כוס אורז להוסיף רק קצת פחות מ 1 כוס מים בסיר אורז. 45 דקות לאחר האורז כבר התחיל, להסיר לתוך קערת ערבוב גדולה (פלסטיק או עץ הוא הטוב ביותר, מתכת הוא גם בסדר) כדי להאיץ את תהליך הקירור.
להוסיף 1 אונקיה של סושי תיבול ומערבבים היטב לתוך אורז.
בואו לעמוד להתקרר. מדי פעם להפוך את האורז שלך כדי להתקרר באופן שווה. לעשות את זה במשך כ -20 עד 30 דקות, ואז לכסות.
מניחים גיליון מלא של נורי( צד מחוספס למעלה), על השטיח מתגלגל במבוק. מכסים את כל הסדין למעט כ 7/8 אינץ ' בקצה הרחוק עם אורז, לחיצה על אורז עם ידיים לחות לתוך שכבה אפילו.
מפזרים זרעי שומשום על אורז משמאל לימין.
המקום להקות של Unagi, מלפפון, ו kaiware נבטים על פני הקצה המוביל של נורי.
גלגל את הקצה הקרוב ביותר אליך, למעלה ורחוק ממך, בזהירות רבה הכנס את הגליל והמשיך עד שתגיע לקצה החשוף, כדי לאטום את הגליל שלך. ודא כאשר מתגלגלים כל החומרים הם מאובטחים היטב, זה יעזור לשמור על החומרים ללא פגע בעת חיתוך. לדחוס את הגליל עם מחצלת במבוק. אתה יכול לעצב את הגליל שלך מה שהופך אותו סגלגל מעט או בריבוע כבוי. כדי לשרת, לחתוך לתוך 12 פרוסות אפילו.
מניחים זיגוג Unagi על צלחת או לשמש צלחת בצד. מאוורר החוצה סושי על צלחת, לקשט עם ג ' ינג ' ר כבוש ווסאבי.
סושי רמזים: נורי יש 2 צדדים, 1 מחוספס ו 1 חלק ומבריק. הצד המחוספס מחזיק את האורז טוב יותר ואת הצד החלק הוא יותר ייצוגי מבחוץ. כמו כן, מים הוא החבר הכי טוב שלך בעת ביצוע סושי. שמור על הידיים רטובות בעת טיפול באורז כך שהאורז לא ידבק לידיים שלך. זה חשוב כאשר חיתוך או חיתוך סושי לחמניות, לשמור על הסכין שלך רטוב בכל עת כך הסכין יכול להחליק דרך האורז.
מערבבים את כל החומרים בסיר. מבשלים רק עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.
שלב את כל החומרים ולהניח בצד.