המטבח הסיני היה במשך תקופה לסמל של אוכל מוזמן ובילוי בחוץ בתקופה שבה המסעדות היחידות בארץ שלא היו מזרחיות או איטלקיות היו סיניות. הגיע הזמן להביא את הטעמים הנפלאים של סין הביתה ולתת להם טאץ' אישי
במדינה שבה במקום לומר שלום שואלים אחד את השני "אכלת כבר?" (ni chile ma), חייב להיות אוכל יוצא דופן. המורשת הקולינרית של סין היא בין הפופולריות ביותר בעולם, עם היסטוריה בת 1000 שנים וסגנונות בישול מאד מגוונים. האוכל הסיני ואופן הכנתו מושפע משתי הפילוסופיות העיקריות - קונפוציאניזם וטאואיזם. אחד הסטנדרטים שקבע קונפוציוס היה שיש לחתוך אוכל לחתיכות קטנות בגודל ביס. המאמינים בטאואיזם מתמקדים במזון התורם לבריאות ואריכות ימים. המטבח הסיני מגוון כמו התרבות הסינית, כאשר לכל מחוז יש סגנון ותפריט משלו עם מרכיבים וטעמים ייחודיים. ישנם 9 סגנונות עיקריים כאשר המוכר שבהם הוא המטבח הקנטונזי. מוכנים להביא את מסורת המזרח העתיקה אל המטבח שלכם? בואו נתחיל.