שמן צ'ילי ורטבים חריפים כדי להוסיף קצת עקצוץ, רוטב צ'אטני למתיקות עסיסית, תערובות עשבי תיבול להוספת נפח – אין גבול למה שניתן לעשות עם מוצרי תיבול (Condiment – או רטבים וממרחים, כפי שאנחנו מכנים אותם). מוצרי תיבול הם רטבים, ממרחים ותערובות תבלינים אותם מוסיפים לאוכל ממש לפני ההגשה כדי לתת לו טעם או מרקם נוסף. בין אם פיקנטי, חריף, מלוח, מתוק או שילוב שלהם, מומלץ תמיד להניח לפחות אחד מאלה על השולחן כדי שהסועדים יוכלו לשים לעצמם כל אחד לפי טעמו.
בתחום הזה יש כמובן קלאסיקות בדוקות כמו קטשופ, מיונז וחרדל קנויים, אבל יש גם עולם שלם של טעמים נהדרים וייחודיים שמעשירים כל ארוחה ואפשר ומומלץ להכין את שלושת הבסיסיים הללו בעצמכם, כן, חרדל ביתי, יש דבר כזה. הפכו את הארוחה הבאה שלכם למיוחדת עם תערובות תיבול תוצרת בית.