קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

אפיית פיצה פסטה

אפיית פיצה פסטה
אפיית פיצה פסטה נמשכת כ -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 533 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמזן, מקרוני מרפק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. נסו את Pastan e Fagioli (פסטן ושעועית) , אופי תירס סתיו , ומדהים! No Bake ~ מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מבשלים נקניק, פלפל ירוק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את המקרוני, רוטב העגבניות, 2 כפות גבינת פרמזן, מים, אורגנו ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעבירים ל-1 qt משומן קלות. צלחת אפייה; מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהנוזלים נספגים והתבשיל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף