אפיית פיצה פסטה
אפיית פיצה פסטה נמשכת כ -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 533 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמזן, מקרוני מרפק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. נסו את Pastan e Fagioli (פסטן ושעועית) , אופי תירס סתיו , ומדהים! No Bake ~ מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מבשלים נקניק, פלפל ירוק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את המקרוני, רוטב העגבניות, 2 כפות גבינת פרמזן, מים, אורגנו ופלפל.
מעבירים ל-1 qt משומן קלות. צלחת אפייה; מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהנוזלים נספגים והתבשיל מחומם.