קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

חזה הודו עם מילוי צדפות

חזה הודו עם מילוי צדפות
חזה הודו עם מלית צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בייקון, עלי פטרוזיליה, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית נסו חזה הודו עם מילוי ורוטב, חזה הודו עם נקניק-מילוי משמש, ו צליה: חזה הודו עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש נמוכה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר בייקון ולהניח בצד כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
3
מוסיפים בצל, סלרי ומרווה לשומן בייקון שניתנו במחבת, ומבשלים עד בצל שקוף וסלרי רך, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים מרווה ולחם שבור למחבת. מערבבים פטרוזיליה, חמאה, צדפות, מלח ופלפל. קל לזרוק מלית, אבל לערבב היטב, ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
פרפר חזה טורקיה עם צד חלק למטה וכאלה, קיפול הקצוות מעל להחזיק מלית. (ייתכן שתרצה לאבטח עם שיפודים או חוט מטבח כותנה.) חזה טורקיה העונה עם מלח ופלפל ומניחים לתוך התנור לצלות עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של כ 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
בעוד טורקיה בתנור, מניחים את צוואר טורקיה ואת giblets בסיר בינוני עם 4 כוסות מים ומבשלים עד שיש לך כ 1 כוס של מניות giblet. שמור את הצוואר ואת giblets, הסרת בשר מהצוואר כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד ולקצוץ giblets. כאשר טורקיה נעשית, להסיר את השד לצלחת לתת מנוחה במשך 20 דקות לפני חיתוך. לרפרף את רוב השומן ממיצי המחבת, בהזמנת 1/3 כוס השומן.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את היין למיצי המחבת הנותרים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי. בסיר נפרד, חום שמורות 1/3 כוס שומן ו לטאטא בקמח מעל חום נמוך בינוני במשך כמה דקות כדי להפוך רביכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים מלאי והפחתת יין, ממשיכים לבשל עד שהרוטב רותח.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הוסף מבושל שמורות וקצוץ קרביים ובשר צוואר. פרוס טורקיה לחשוף פנים ממולאים ולסדר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות