קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ויוקון מחית זהב וכרובית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אסייתי. נסו להכין בבית חזה עוף עם קלמנטינות, צ'ילה של ציפורים תאילנדיות ומחית יוקון זהב וכרובית. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . מנה אחת מכילה 1671 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 111 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת תפוחי אדמה מזהב יוקון, חמאה, חומץ יין אדום ו -3 קלמנטינות גדולות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. סלריאק ויוקון זהב טהור, פוראסה של תפוחי אדמה יוקון זהב עם פרמזן, ו מחית יוקון זהב ושומר עם חמאת רוזמרין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: טחנת מזון
2
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
מייבשים את חזה העוף במגבת נייר. מצפים תבנית מטגנת בינונית בשמן זית, ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים בצד העור למטה לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור מזהיב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
4
מפזרים את הצד הנגדי של השד במלח, ואז הופכים את העוף וממשיכים לבשל עד לבישול, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
5
מעבירים את השד לתבנית, אוהל רופף בנייר כסף ומכניסים לתנור עד לסיום הרוטב ואתם מוכנים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
6
מוציאים את עודפי השמן מהתבנית לפני שחוזרים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטין, סופרימי הקלמנטין והחומץ, מגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מערבבים פנימה את הטימין והצ ' ילי ונותנים לנוזל להפחית בחצי לפני ששופכים פנימה את ציר העוף וקורט מלח. ממשיכים לבשל עד שהציר ירד. טועמים את הרוטב, מוודאים שהוא טעים, ואז מסירים את גבעול הטימין ומתבלים בעוד מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות סמיך ומעט שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ClementineClementine
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
8
הניחו את מחית הזהב והכרובית של יוקון בתחתית הצלחת, ואז פורסים את חזה העוף ומניפים את הפרוסות מעל. כף מעט מהרוטב על העוף ומסביבו, ומקשטים בקלמנטינות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ClementineClementine
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
חצוי את תפוחי האדמה ואז חתוך כל חצי ל -6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להכיל גם את הכרובית, ואז מכסים את תפוחי האדמה ב -2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מפזרים בנדיבות מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
12
הביאו את השמנת לצריבה בסיר קטן. בינתיים העבירו את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
13
מוסיפים כמחצית מהקרם החם ו -1 / 2 מהחמאה, ומערבבים בכוונה עד לאיחוד יסודי. חזור על תהליך זה עם יתרת השמנת והחמאה עד להטמעה. טועמים לתיבול (כנראה שתצטרכו להוסיף מלח), ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

תאילנדי עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.