טאקו ברבקואה בקר
טאקו בשר Barbacoa הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך שום, פלפל קאיין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוק פוט ברבאקואה טאקוס ביף, טאקוס ברבקואה ביריים איטיים, ו לבישול איטי ברבאקואה טאקו בשר (חקיין צ'יפוטלה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים, לוחצים עליהם עם מרית, 10 שניות לכל צד; מעבירים לצלחת.
מוסיפים את העגבניות, הבצל והשום למחבת ומבשלים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהירקות חרוכים בנקודות, כ -10 דקות.
מקלפים את השום ומעבירים לבלנדר יחד עם העגבניות והבצל (שומרים את המחבת). לקרוע את הצ ' ילי לחתיכות ולהוסיף לבלנדר יחד עם 1/2 כוס מים 1 כפית מלח; דופק עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת למחבת, לחיצה עליו דרך עם החלק האחורי של כף.
מוסיפים את הבשר למחבת ופונים למעיל ברוטב צ ' ילה באמצעות מלקחיים. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מסתובב מדי פעם, עד קרום מתחיל להיווצר על הבשר, על 10 דקות.
מפזרים את הכמון, קינמון ופלפל קאיין ומבשלים 1 דקה יותר. בינתיים, מחית 2 1/2 כוסות מים, כוסברה ותימין בבלנדר; להוסיף למחבת יחד עם עלי המפרץ.
להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים בעדינות עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות, הוספת עד 1 1/2 כוסות מים אם הרוטב מקבל עבה מדי.
הסר את עלי המפרץ ואת העונה עם מלח ופלפל שחור.
מגישים טורטיות עם תוספות שונות.