כדורי דג בקלה ברזילאים
זקוקים למזנון ללא חלב ופסקטרי ? כדורי דג בקלה ברזילאים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -11 גרם חלבון , 2 גרם שומן , ובסך הכל 158 קלוריות . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-15 דקות . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש בצל, מיץ צדפות, פילה בקלה ומלח. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . מתכונים דומים: סלט דג בקלה , כדורי אוראו וכדורי אגוזי קקאו שקדים .
הוראות
שמים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במיץ הצדפה. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-20 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה בעזרת כף מחוררת ומניחים בקערה. לנוזל הבישול מוסיפים את הבצל ועלה הדפנה; מביאים לרתיחה במשך 3 דקות. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, מועכים בעזרת מועך יד ומניחים בצד.
מוסיפים את הבקלה למרק המבעבע ומבשלים עד שהדג אטום, כ-3 דקות.
מוציאים את הדג בעזרת כף מחוררת ומוסיפים לפירה.
מוסיפים את הביצים, הכוסברה, הרוטב החריף והמלח לתערובת הדגים ותפוחי האדמה.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להתקררות מלאה ויציבה, לפחות 4 שעות או עדיף לילה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מצפים תבנית אפייה בספריי בישול טפלון.
מורחים את פירורי הלחם על צלחת.
בעזרת כף גלידה, מגלגלים את תערובת הדגים ותפוחי האדמה המצוננים לכדורים בגודל 2 אינץ'. לאחר מכן מגלגלים כל כדור בפירורי לחם לציפוי מלא.
שים את כדורי דג הבקלה על המחבת המוכנה ומרסס את החלק העליון קלות בתרסיס בישול נון-סטיק, זה יהפוך אותם לפריכות ממש.
אופים עד שכדורי דג הבקלה משחימים יפה, 20 עד 25 דקות.
שמים את כדורי דג הבקלה על מגש ומקשטים בכוסברה.