כוסות מרנג שוקולד
כוסות מרנג שוקולד הוא מתכון ללא גלוטן עם 15 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך ג'לטין, סירופ תירס, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת ריבס גרמנית עם מרנג , מרנג לימון ועוגיות מרנג לימון .
הוראות
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. טורפים פנימה את הווניל, המלח והחומץ; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, ומקציפים בחום גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מנפים קקאו על חלבוני ביצה; מקפלים לחלבונים.
זרוק 15 כפות גדושות על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה. צור 3 אינץ'. כוסות עם גב כף.
אופים בחום של 275 מעלות למשך 45 דקות או עד להזהבה. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך 1-1/2 שעה.
בסיר גדול מערבבים את החלב, הביצה, 1/4 כוס סירופ תירס וקקאו. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות ומצפה כף מתכת.
מוסיפים שוקולד וגבינת שמנת; מערבבים עד להמסה.
בסיר קטן, מפזרים ג'לטין על 1/4 כוס מים; לתת לעמוד במשך דקה 1. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהג'לטין נמס. מערבבים ג'לטין ווניל לתערובת השוקולד. לְהִתְקַרֵר.
בסיר כבד מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם הטרטר ושארית סירופ התירס והמים. מבשלים על אש קטנה ומקציפים במיקסר ידני על חום נמוך עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות.
יוצקים לקערה גדולה; מקציפים על גבוה עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתערובת השוקולד. מצננים 1-2 שעות או עד שהתערובת מתגבשת.
ממש לפני ההגשה, כף מוס לכוסות מרנג; מפזרים חתיכות סוכריות מנטה.