קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כוסות מרנג שוקולד

כוסות מרנג שוקולד
כוסות מרנג שוקולד הוא מתכון ללא גלוטן עם 15 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך ג'לטין, סירופ תירס, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת ריבס גרמנית עם מרנג , מרנג לימון ועוגיות מרנג לימון .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. טורפים פנימה את הווניל, המלח והחומץ; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, ומקציפים בחום גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מנפים קקאו על חלבוני ביצה; מקפלים לחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נייר אורזנייר אורז
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
זרוק 15 כפות גדושות על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה. צור 3 אינץ'. כוסות עם גב כף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
3
אופים בחום של 275 מעלות למשך 45 דקות או עד להזהבה. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך 1-1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
4
בסיר גדול מערבבים את החלב, הביצה, 1/4 כוס סירופ תירס וקקאו. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות ומצפה כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
נייר אורזנייר אורז
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסירים מהאש.
6
מוסיפים שוקולד וגבינת שמנת; מערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
בסיר קטן, מפזרים ג'לטין על 1/4 כוס מים; לתת לעמוד במשך דקה 1. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהג'לטין נמס. מערבבים ג'לטין ווניל לתערובת השוקולד. לְהִתְקַרֵר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
בסיר כבד מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם הטרטר ושארית סירופ התירס והמים. מבשלים על אש קטנה ומקציפים במיקסר ידני על חום נמוך עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
יוצקים לקערה גדולה; מקציפים על גבוה עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתערובת השוקולד. מצננים 1-2 שעות או עד שהתערובת מתגבשת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
ממש לפני ההגשה, כף מוס לכוסות מרנג; מפזרים חתיכות סוכריות מנטה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה