לינגוויני פירות ים
לינגוויני פירות ים יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 436 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 2.4 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 אנשים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם קמח, גזר, צדפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -45 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 82% , וזה מצוין. נסו לינגוויני עם צדפות - לינגוויני עלי וונגולה , לינגוויני ביצה אפויה עם בצל, בצל ירוק ואוממה , ולינגוויני שומר-עגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים את פסטה הלינגוויני ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות, או עד שהיא אל דנטה.
בינתיים, במחבת חשמלית או במחבת גדולה, טגנו את הבצל האדום והשום בשמן זית. כשהבצל הופך שקוף, הוסיפו את החלב. בשלו עד שנוצרות בועות מסביב לשולי המחבת.
מוסיפים את הפטרוזיליה, פלפל ירוק ואדום קצוץ, ברוקולי, גזר, פטריות, שרימפס, סרטן וצדפות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
הוציאו חצי כוס חלב מהתערובת והניחו בקערה קטנה עם הקמח. ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מחזירים למחבת עם פירות הים והירקות. נותנים לתערובת להסמיך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים רוטב פירות ים על אטריות לינגוויני מסוננות ומבושלות.