קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

מטבל פיצה גבינה עם מטבלים קרום פיצה

מטבל פיצה גבינה עם מטבלים קרום פיצה
מטבל פיצה זול עם מטבלים קרום פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 15. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת רומנו, בצל, בייקון ופלפל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 18%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מטבל ארטישוק תרד חם וגביני עם מטבלים לפיצה, קרום פיצה קטו גביני, ו קרום פיצה קטו גביני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס בסיר קטן, ממיסים 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
מוסיפים את הפטריות, הפלפלים והבצל. מבשלים עד שהירקות רכים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
3
במחבת ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
4
מוסיפים את הנקניקיה, נפרדים בכף עץ, בייקון קנדי ופפרוני. מבשלים עד שהנקניקיה מוכנה וכבר לא ורודה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים להמסה ולשילוב. מערבבים פנימה את התיבול האיטלקי והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
כף את התערובת לתבנית אפייה של 1 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים עד שהטבילה שחומה ומבעבעת, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
8
מגישים את המטבל עם מטבל קרום הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.ריססו 2 ניירות אפייה בתרסיס בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
10
על משטח נקי ושטוח מגלגלים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מברישים את הבצק בצורה אחידה בשמן זית ומפזרים גבינה אחידה. בעזרת חותך פיצה חותכים את הבצק למלבנים בגודל 2 על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
12
מניחים על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
13
אופים עד להשחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק בליס נקטר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
גרהם בק אושר צוף
גרהם בק אושר צוף
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-סק הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים יותר שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר