קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

סיגליות מסוכרות

סיגליות מסוכרות
סיגליות מסוכרות עשויות להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, צמחוני לקטואובו וידידותי ל-Fodmap, מספיק ל-12 סועדים . למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם חלבוני ביצה, סוכר, סיגליות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אגוזים מסוכרים , סלט ברי עם ציפוי צנוברים מסוכרים ופקאן מתובל מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה, מקציפים את חלבוני הביצה בעזרת מטרפה רק עד לקבלת קצף אחיד.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מניחים סוכר בקערה נוספת. לוקחים סיגלית אחת בכל פעם, מרימים אותה מהגבעול וטובלים אותה בחלבוני הביצה, כך שכיסו את כל המשטחים. טבלו בעדינות בסוכר, וודאו שוב שכל עלי הכותרת, העליונים והתחתונים, מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
3
מניחים על תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה; חותכים את הגבעולים. בעזרת קיסם, פותחים את עלי הכותרת לצורתם המקורית.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
פזרו סוכר על כל אזור לא מצופה. יבשו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס למשך 30-40 דקות או עד שהסוכר מתגבש. הוציאו בעדינות את הסיגליות לרשתות צינון בעזרת מרית או מזלג דו-שיניים.
מרכיבים שתצטרך
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
5
פזרו שוב סוכר אם הסיגליות נראות סירופיות. קררו. אחסנו במיכלים אטומים עם נייר אפייה בין השכבות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב