סלט תפוחי אדמה רוסטביף
סלט תפוחי אדמה עם רוסטביף יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ועם 30 גרם שומן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 2.64 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע ה-4 ביולי שלכם. הוא מתאים היטב כתוספת במחיר סביר. אם יש לכם חומץ יין אדום, שמן זית, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 87% , מנה זו אדירה. מתכונים דומים: רוסטביף עם ג'ינג'ר , בטטות ממולאות רוסטביף מגורר (30 גרם ופלאו) , וסלט אמרנט וירקות צלויים .
הוראות
בסיר גדול, מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים עם מלח עד שהם רכים, כ-15 דקות. מצננים מעט; חותכים לרבעים. בקערה, מערבבים את תפוחי האדמה החמים, הבשר, הבצל והפלפל האדום.
בקערה קטנה, טורפים את השמן, החומץ, הטימין, המלח והקאיין.
יוצקים מעל תערובת תפוחי האדמה ומערבבים לציפוי. מקררים לפחות שעתיים.