סלסת עגבניות צלויות עם אבוקדו מרוסק וצ'יפס
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו סלסת עגבניות צלויות עם אבוקדו מרוסק וצ'יפס. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם טורטיות תירס, טורטיות תירס, שמן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זהו מתכון זול לחובבי אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . עם ציון ספונקולרי של 87% , המנה הזו יוצאת דופן. נסו את "לאסי מתוק ואבוקדו - איך להכין לאסי אבוקדו - אבוקדו הודי , סלסת פירות ושבבי קינמון" , ו"סלסת פלפל אדום קלוי ועגבניות" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש גריל על אש גבוהה.
צלו את העגבניות עד להזהבה.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה קטנה עד שיתקררו מספיק כדי להתקשה. מקלפים ושומרים.
הוסיפו את הפלפלים היבשים למחבת על הגריל, ובשלו במשך 30 שניות עד דקה מכל צד כדי להוציא את הארומה. אל תישרף.
לבלנדר, הוסיפו את העגבניות, את כל הפלפלים, הכוסברה, השום, הליים, הבצל והמלח, לפי הטעם. טחנו עד לקבלת תערובת חלקה כמעט לחלוטין.
חותכים את הטורטיות למשולשים ומורחים אותן בשמן צמחי.
מוסיפים למחבת גריל מחוררת על הגריל. מטגנים כמה דקות מכל צד עד שהם מקבלים צבע זהוב בהיר והופכים פריכים. לא לשרוף.
מוציאים לקערת הגשה ומתבלים במלח, כמון וקמצוץ ליים.
חצו, גלעננו, קלפו ופרסו את האבוקדו.
מוסיפים לקערה, מפזרים מיץ ליים ומתבלים במלח, לפי הטעם. מעוכים גס.
מגישים את הצ'יפס בקערה גדולה מעורבבת עם סלסה ואבוקדו.
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק מתכון זה. השפים של Food Network Kitchens לא בדקו מתכון זה ולכן איננו יכולים לתת הצהרה לגבי התוצאות.