קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי ליים מפתח התשיעי

פאי ליים מפתח התשיעי
פאי ליים מפתח התשיעי הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 1171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 53 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך ביצה, חלבונים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות, ו המרכיב הסודי (מפתח ליים): טאקו שרימפס מפתח ליים.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד חלב מרוכז, מיץ ליים וגרידה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מיץ לייםמיץ ליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים פנימה חלמונים וביצה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
3
יוצקים תערובת לתוך קרום, ולאחר מכן לכסות במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
להכנת מרנג: בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה סוכר, ממשיכים להקציף עד שהלבנים יוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מורחים מרנג על עוגה, מכסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות. מצננים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן

פאי ליים מפתח בתפריט? נסה להתאים עם מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג קציר מאוחר וסוביניון בלאן קציר מאוחר. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי הקאפקייקס מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
כרמי קאפקייק מוסקאטו ד ' אסטי
כרמי קאפקייק מוסקאטו ד ' אסטי
כל אירוע יכול להיות ראוי לטוסט עם מוסקטו ד ' אסטי שלנו. תוסס ואקספרסיבי עם תווים פרחוניים דומיננטיים ורמזים לטעמי פירות בהירים כולל אפרסק, פירות טרופיים וליצ ' י. היין הזה רך ועסיסי עם רק שמץ של תסיסה ומתיקות משובחים.