קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג שוקולד נמס

פודינג שוקולד נמס
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? היתוך פודינג שוקולד יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו סוכר גלגלית מוזהבת, קמח לגידול עצמי, שקד טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת שוקולד נמס, עוגת שוקולד נמס, ו עוגות נמס שוקולד בודדות.

הוראות

1
שאל את העוזר המבוגר שלך כדי לעבור את התנור על 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
2
השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את מאפין פח או תבניות פודינג עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
3
לנפות את הקמח עם אבקת אפייה וקקאו לקערה, ולאחר מכן מערבבים את השקדים הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
4
הכה את החמאה עם הסוכר באמצעות כף עץ או מקצף חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את הביצים ואת תערובת הקמח, ומכים את הכל ביחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמחתערובת קמח
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
הוסף 1 כפות מים אם התערובת עבה מדי ליפול מהכפית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
7
כפית את התערובת לתוך פחיות או תבניות וליישר את צמרות. לדחוף שוקולד לאמצע של כל אחד אבל לא לדחוף אותו ישר לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
שאל מבוגר לשים את המוגלה בתנור במשך 20-25 דקות. השאירו 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז בזהירות להפוך על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג שוקולד בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "